Факти, Анализи, Коментари
   28 Март 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
ЦСКА победи Левски
16 Май 2018
Петият сблъсък между двата тима за пролетта бе без голям залог
Отборът на ЦСКА-София победи Левски с 3:2 в дербито от 35-ия кръг на Първа лига, играно на Националния стадион „Васил Левски“. Петият сблъсък между двата тима за пролетта бе без голям залог, като „сините“ бяха без повечето от титулярните си футболисти, докато Христо Янев заложи на по-солиден състав. 

„Червените“ доминираха през първата част и поведоха в 20-та минута, когато Рафаел Енрике се възползва от грешка на Божидар Митрев и откри резултата. В 34-та минута Паулиньо изравни след груба грешка на Божидар Чорбаджийски. В 57-та минута Кристиян Малинов отново даде преднина на символичните гости с точен изстрел от воле, но в 79-та минута Станислав Костов възстанови равенство със страхотен гол с пета след центриране от корнер. 

В последните минути двата отбора се отвориха и головите положения се редуваха пред едната и другата врата, като от това се възползваха „армейците“, които стигнаха до победен гол в 90-та минута, дело на Рубен Пинто. По този начин ЦСКА-София спечели с 3:2 и остави жива битката за третото място в класирането. В другия мач от кръга Берое и Лудогорец направиха равенство 1:1 в Стара Загора, като „зелените“ вече изостават с две точки от Левски и запазиха минимални шансове да играят плейоф за участие в Лига Европа. /БГНЕС


последни в Спорт:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.