Факти, Анализи, Коментари
   17 Април 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Ботев направи Лудогорец шампион
30 Април 2018
Това стана факт, след като основният преследвач на разградчани ЦСКА-София загуби с 1:2 гостуването си в Пловдив
Отборът на Лудогорец триумфира за седма поредна година с шампионската титла на България. Това стана факт, след като основният преследвач на разградчани ЦСКА-София загуби с 1:2 гостуването си на Ботев Пловдив в среща от 32-ия кръг на Първа лига. Така четири кръга преди края “орлите” вече са недостижими на върха в класирането. 

Жоао Паоло откри резултата на Коматево в 31-ата минута, но в началото на второто полувреме Хеан Бланко възстанови равенството. Победата за канарчетата донесе Стивън Петков, който оформи крайното 2:1 в 55-ата минута. До края “армейците” опитаха да стигнат поне до точката, но дори и отсъдената в последните минути дузпа в тяхна полза, бе пропусната от Хеан Бланко, с което бе сложен край на надеждите им да детронират Лудогорец от първото място. 

Не помогна и фактът, че в добавеното време на срещата столичани получиха право да изпълнят дузпа, но пропусна от бялата точка.

След днешната загуба тимът на Стамен Белчев остава на втората позиция със 71 точки, на цели 13 зад отбора от Разград. Ботев е пети с 49.


последни в Спорт:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.