Факти, Анализи, Коментари
   16 Април 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Мачът между Фенербахче и Бешикташ не завърши заради бой на трубуните
20 Април 2018
Дербито на Истанбул бе прекъснато в 57-ата минута, след сбиване между фенове. Резервните скамейки бяха замеряни с най-различни предмети
Двубоят от турнира за Купата на Турция между Фенербахче и Бешикташ бе прекратен заради сериозни безредици по трибуните, в резултат на които пострада треньорът на гостите Шенол Гюнеш, съобщиха местните медии.

Дербито на Истанбул бе прекъснато в 57-ата минута, след сбиване между фенове на Фенербахче и играчи на Бешикташ, които се намираха на резервната скамейка. Те бяха замеряни с най-различни предмети, един от които попадна в главата на наставника на Бешикташ. 

Лекарите на отбора са закърпили главата на Гюнеш с пет шева в съблекалнята, след което е откаран в болница. Размириците по трибуните започнаха през първото полувреме след изгонването на португалския защитник на Бешикташ Пепе за грубо нарушение, след което теренът бе обсипан с предмети, а мачът прекратен за пет минути.


последни в Спорт:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.