Факти, Анализи, Коментари
   19 Април 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Левски също се класира за полуфиналите на Купата на България
16 Декември 2017
"Сините" победиха с 2:0, но отново не показаха добра игра
Отборът на Левски се класира за полуфиналите на Купата на България, след като победи Дунав с 2:0 на Градския стадион в Русе. "Сините" отново не показаха много добра игра, но все пак надиграха съперника и стигнаха до заслужен успех. 

Резултатът бе открит от Жуниор Мапуку в 23-та минута, когато централният нападател на гостите се възползва от грешка на защитата на "драконите", за да преодолее Станислав Антонов. Точно преди почивката Жерсон Кабрал удвои преднината на Левски след нова груба грешка в отбраната на домакините. След почивката възпитаниците на Малин Орачев се опитаха да се върнат в мача, което позволи на гостите да създаде доста опасности на контраатака, но пропуски направиха Мапуку и Габриел Обертан, на два пъти и гредата спаси домакините. Ирачите на Дунав също имаха своите шансове, но Божидар Митре се намеси добре срещу Мирослав Будинов, а изстрел на Васил Шопов срещна гредата. Малко преди края гол на Бранимир Костадинов бе отменен заради засада. 

По този начин Левски се класира за полуфиналите на Купата, където са още отборите на ЦСКА-София, Ботев Пловдив и София. Жребият за полуфиналите ще се тегли на 19 декември, вторник от 11:00 часа. /БГНЕС


последни в Спорт:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.