Факти, Анализи, Коментари
   26 Април 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Славия взе точка на Левски
10 Декември 2017
„Сините“ не показаха много добра игра, но бяха близо до победата, преди да бъдат попарени от Андреа Христов в 82-та минута
Отборите на Славия и Левски направиха равенство 1:1 в най-старото столично дерби, играно на Националния стадион „Васил Левски“. „Сините“ не показаха много добра игра, но бяха близо до победата, преди да бъдат попарени от Андреа Христов в 82-та минута, който се възползва от несигурност в отбраната на гостите, за да изравни. 

Възпитаниците на Делио Роси поведоха в резултата още в 17-та минута, когато централният нападател Серджиу Буш се разписа след много добро подаване на Роман Прохазка. Играчите на Левски контролираха играта през първата част, но след почивката отстъпиха назад и си платиха за това в края. 

По този начин Левски изгуби нови две точки в битката за титлата и могат да изостанат с 9 точки от лидера Лудогорец, ако шампионите вземат гостуването си на Пирин в понеделник. Славия заема осма позиция в класирането с актив от 24 точки. /БГНЕС


последни в Спорт:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.