Факти, Анализи, Коментари
   25 Април 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Верея победи Лудогорец
30 Ноември 2017
Въпреки поражението Лудогорец остава лидер във временното класиране с актив от 42 точки
Отборът на Верея записа впечатляваща победа с 2:1 при домакинството си на шампиона Лудогорец в среща от 18-ия кръг в Първа лига. Двата отбора изиграха интересно първо полувреме, през което си размениха по един гол. Новото попълнение на старозагорци Исмаил Иса откри резултата на „Трейс Арена“ още в 12-ата минута, засичайки центриране отдясно на Здравко Илиев. По този начин нападателят реализира втория си гол с екипа на „сините“. В следващите минути последва натиск на гостите, който се увенча с успех в 24-ата минута. Точен за „орлите“ бе Козмин Моци, който вкара много красиво попадение, стреляйки от воле от границата на наказателното поле.

След като равенството се запази на почивката, през второто полувреме очаквано разградчани бяха по-активният отбор на терена, докато играчите на Илиан Илиев изчакваха своите възможности на контраатака. При една от тях в 83-ата минута Салим Керкар реализира победния гол за Верея, след като бе изпуснат в наказателното поле на Лудогорец и с точен удар от няколко метра изпрати топката в мрежата на Хорхе Броун за крайното 2:1. 

Въпреки поражението Лудогорец остава лидер във временното класиране с актив от 42 точки, докато Верея заема петата позиция с 29. /БГНЕС


последни в Спорт:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.