Факти, Анализи, Коментари
   29 Март 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
ЦСКА-София : Ботев Пловдив 1:1
18 Ноември 2017
В последния си мач "червените" записаха важна победа над шампионите от Лудогорец в Разград
Отборите на ЦСКА-София и Ботев Пловдив направиха равенство 1:1 в дербито от 16-ия кръг на Първа лига, играно на стадион "Българска армия" в столицата. В последния си мач "червените" записаха важна победа над шампионите от Лудогорец в Разград, но днес те бяха без своя голмайстор Фернандо Каранга, който е наказан. В 22-та минута реферът Волен Чинков отсъди дузпа за гостите след единоборство между Николай Бодуров и Фернандо Виана в наказателното поле на ЦСКА-София. Тодор Неделв реализира наказателния удар и даде преднина на "канарчетата". Домакините натиснаха в търсене на изравнителен гол, но успяха да стигнат до него едва в 79-та минута, когато Лазар Марин си отбеляза автогол след остро центриране на Густаво Кулма отдясно. До края не паднаха повече голове и двубоят завърши при равенство 1:1.

След тази среща ЦСКА-София остава на второ място с 35 точки, докато Ботев заема 5-та позиция с актив от 26 точки. В друг мач от следобеда тимът на Берое победи Пирин Благоевград като гост с 1:0. Единственият гол в срещата отбеляза ветеранът Мартин Камбуров в 85-та минута. /БГНЕС


последни в Спорт:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.