Факти, Анализи, Коментари
   25 Април 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
ЦСКА разплака Лудогорец
6 Ноември 2017
Лудогорец претърпя поражение от ЦСКА-София с 1:2 у дома на "Лудогорец Арена"
Лудогорец претърпя поражение от ЦСКА-София с 1:2 у дома на "Лудогорец Арена" в двубой от 15-и кръг на Първа професионална лига. През първото полувреме двата отбора не успяха да си вкарат гол и всичко по-интересно в срещата се случи през вторите 45 минути.

В началото на мача ЦСКА пропусна да излезе напред в резултата в 7-ата минута, когато Станислав Манолев изведе Тиаго Родригес на чиста позиция, но португалецът стреля неточно покрай вратата. Върджил Мисиджан пък направи непростим пропуск за Лудогорец 10 минути преди почивката, но малко след началото на второто полувреме разградчани поведоха в резултата с гол на Густаво Кампаняро, който получи добър пас от Марселиньо и прати топката неспасяемо в мрежата на "червените". ЦСКА изравни девет минути по-късно - след центриране на Тиаго Родригес отляво Фернандо Каранга се извиси над всички и с глава разпечата вратата на домакините. Каранга обаче остави съотборниците си с човек по-малко на терена, след като получи втори жълт картон в 67-ата минута.

Наставникът на "армейците" Стамен Белчев реагира, като пусна Кевин Меркадо на мястото на Густаво Кулма. Меркадо се отблагодари за доверието, като веднага след влизането си игра даде преднина на ЦСКА с изстрел от 20 метра. Пет минути преди края на редовното време "червените" претендираха за дузпа за нарушение срещу Меркадо, но съдията прецени, че Сисиньо е играл чисто в ситуацията. В оставащите минути дори и с човек повече Лудогорец не успя да застраши противниковата врата и в крайна сметка напусна терена победен. ЦСКА за първи път в историята победи Лудогорец и сложи край на доминацията на разградчани в мачовете помежду им. Шампионът на България пък прекъсна серия от 18 мача без загуба. Лудогорец остава на върха в класирането, но вече има само две точки повече от ЦСКА-София. /БГНЕС


последни в Спорт:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.