Факти, Анализи, Коментари
   29 Март 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Левски победи Локо Пд с човек по-малко
5 Ноември 2017
Единственото попадение в срещата падна в 38-ата минута и бе дело на юношата на Барселона Жорди Гомес
Левски победи като домакин с минималното 1:0 Локомотив Пловдив в среща от 15-ия кръг в Първа лига. Единственото попадение в срещата падна в 38-ата минута и бе дело на испанеца Жорди Гомес. Юношата на Барселона се разписа след брилянтно изпълнение на пряк свободен удар. Само три минути след неговия гол обаче „сините“ останаха с човек по-малко, след като главният арбитър на срещата Николай Йорданов показа директен червен картон на Иван Горанов. Левият краен бранител фаулира откъсващия се сам срещу Божидар Митрев Димо Бакалов и логично бе изгонен от съдията.

Въпреки численото неравенство, след почивката играчите на Делио Роси продължиха да са по-активният тим на терена, като пропуснаха доста възможности да решат мача с втори гол. От своя страна гостите така и не успяха да застрашат сериозно вратата на Митрев. В края „смърфовете“ все пак можеха да стигнат до точката. Секунди преди последния съдийски сигнал пловдивчани имаха сериозни претенции за дузпа за игра с ръка на бранител на Левски в наказателното поле, но главният арбитър остана безмълвен. В крайна сметка гостите трябваше да се примирят с поражението в дебюта на новия си наставник Бруно Акрапович. 

Левски пък се върна на победния път, спечелвайки осмата си победа от началото на сезона. С успеха Левски се върна на третата позиция в класирането с актив от 28 точки, на 3 зад втория ЦСКА-София и на 8 от лидера Лудогорец. Локомотив Пловдив е осми с 20 пункта. /БГНЕС


последни в Спорт:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.