Факти, Анализи, Коментари
   29 Март 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Дузпи решиха мача между Лудoгoрец и Берое
27 Октомври 2017
В крайна сметка Лудогорец победи с 5:4
Лудогорец се класира за четвъртфиналите от турнира за Купата на България след драматична победа над Берое с 5:4 след изпълнение на дузпи. Редовното време на „Лудогорец Арена“ завърши при резултат 1:1. Иначе двата тима изиграха интересен и динамичен двубой. Беройци откриха резултата в 24-ата минута след попадение на Камен Ханджиев. Централният бранител на старозагорци се разписа, засичайки с глава центриране от корнер на Антон Карачанаков.

12 минути по-късно домакините успяха да изравнят от дузпа. Вкаралият за Берое Ханджиев фаулира в наказателното поле Густаво Кампаняро и главният арбитър показа бялата точка. Именно потърпевшият се зае с изпълнението, като ударът му попадна в целта за 1:1. До края на мача разградчани владееха топката, докато „зелено-белите“ разчитаха на бързи контраатаки. След като резултатът остана непроменен през редовните 90 минути, по регламент последваха две допълнителни полувремена по 15 минути.

В продълженията домакините на два пъти можеха да стигнат до победен гол, но гредата се оказа последен помощник на Душан Перниш след ударите на Марселиньо и Мисиджан. В крайна сметка победителят в този мач трябваше да бъде излъчен след изпълнение на дузпи. При ударите от бялата точка домакините бяха по-точни и стигнаха до победата с 4:3. /БГНЕС


последни в Спорт:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.