Факти, Анализи, Коментари
   16 Април 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Лудогорец пак гази в Европа
20 Октомври 2017
В третия си мач от група C разградчани постигнаха изключително ценна победа при гостуването си на португалския Спортинг Брага
Родният шампион Лудогорец продължава със солидното си представяне в груповата фаза на турнира Лига Европа. В третия си мач от група C разградчани постигнаха изключително ценна победа с 2:0 при гостуването си на португалския Спортинг Брага. Успехът бе и исторически, тъй като бе първи за български клубен отбор в Португалия. Иначе днес играчите на Димитър Димитров-Херо показаха много добра игра и напълно заслужено се поздравиха с трите точки.

Козмин Моци даде преднина на „орлите“ в 26-ата минута, засичайки с глава центриране на Вандерсон. В 56-ата минута Лудогорец подпечата победата си с второ попадение. То обаче бе дело на футболиста на домакините Раул Силва, който си отбеляза нелеп автогол в опит да изчисти топката след удар на Джоди Лукоки.

След днешния успех българският шампион оглави класирането в групата с актив от 7 точки, докато Брага е на второто място с 6 пункта. В другия мач немският Хофенхайм победи с класическото 3:1 Истанбул ББ, заемайки третата позиция с 3 точки, докато турският тим е последен с 1 точка. В следващия кръг Лудогорец ще домакинства на Спортинг Брага, като двубоят е на 2 ноември на „Лудогорец Арена“ в Разград. /БГНЕС


последни в Спорт:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.