Факти, Анализи, Коментари
   25 Април 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Голяма победа за Лудогорец над германския Хофенхайм
29 Септември 2017
Българският шампион постигна паметен обрат и победи с 2:1 втория в Бундеслигата Хофенхайм
"Лудогорец" постигна паметен обрат и победи с 2:1 втория в Бундеслигата "Хофенхайм" Така българският шампион спечели първа победа в група С на Лига Европа. Двубоят започна кошмарно за разградчани и още във 2-ата минута Козмин Моци допусна груба грешка при изнасянето на топката, а последвалата бърза атака приключи с попадение на Кадержабек. Тимът на Димитър Димитров незабавно се хвърли в атака, а в 8-ата минута полският рефер Павел Рачковски подмина игра с ръка в наказателното поле на "Хофенхайм". Малко по-късно германският тим можеше да удвои аванса си, но озовалият се в чудесна позиция Ут реши да подава вместо да стреля. В 19-ата минута Анисе Абел направи изумителен пропуск, като стреля нескопосано с левия крак само от няколко метра. Малко преди почивката Натанаел отправи топовен удар, но Бауман успя да избие с върха на пръстите си.

В самото начало на второто полувреме капитанът Светослав Дяков изравни с прецизно изпълнение от въздуха. В 72-рата минута се стигна и до пълен обрат, като Лукоки проби отляво, преодоля съперник и с технично изпълнение прати топката в горния ляв ъгъл - 2:1.

В другата среща от група С „Брага" победи с 2:1 „Истанбул ББ". Класиране в групата:
1. „Брага" 6 точки
2. „Лудогорец"  4 точки
3. „Истанбул ББ"  1 точка
4. „Хофенхайм"  0 точки


последни в Спорт:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.