Факти, Анализи, Коментари
   28 Март 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Федерер и Надал в историческа двойка на тенис корта
24 Септември 2017
Двете легенди на тениса излязоха в тандем на първия по рода си турнир „Лейвър къп", в който един срещу друг се изправят отборите на Европа и Света
Големите звезди на съвременния тенис Роджър Федерер и Рафаел Надал зарадваха милионите си фенове по целия свят с мач за историята. Двете легенди на тениса излязоха в тандем на първия по рода си турнир „Лейвър къп", в който един срещу друг се изправят отборите на Европа и Света.

Федерер и Надал сформираха двойка, която представлява Европа. Те се изправиха срещу Джак Сок и Сам Куери и спечелиха с 6:4, 1:6 (10-5).

След техния успех, отборът на Европа поведе с 9:3 точки. Всеки успех в демонстративната надпревара носи три точки. Последните мачове от турнира са днес.

„Още от първата секунда на корта се настани уникална атмосфера, а зрителите пред телевизорите имаха шанса в почивките да чуят и разговорите между Роджър и Рафа или както двамата бяха наречени - Федал. Двамата не спираха да се усмихват и видимо се забавляваха страшно много на корта, а Надал не пропускаше да направи задължителни си ритуали, въпреки че участваше активно в тактическия анализ по време на едноминутните паузи", пише сайтът tenniskafe.com.


последни в Спорт:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.