Факти, Анализи, Коментари
   23 Април 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Ботев победи Левски
10 Септември 2017
"Канарчетата" направиха пълен обрат, след като губиха до 64-та минута
Отборът на Ботев Пловдив победи Левски с 2:1 в дербито от 8-ия кръг на Първа лига, играно на стадиона в Коматево. Преди този двубой „сините“ нямаха поражение по ръководството на новия си наставник Делио Роси, като дори не бяха допуснали гол в 4 мача. Двубоят започна добре за гостите, които поведоха в резултата в 26-та минута чрез Давид Яблонски, който се разписа на празна врата след добро подаване на Габриел Обертан. Жуниор Мапуку можеше да удвои преднината на Левски, но пропусна да го стори.

В 64-та минута Тодор Неделев изравни резултата след далечен изстрел и неумела намеса на вратаря на гостите Александър Любенов. 13 минути по-късно „канарчетата“ направиха пълен обрат, след като юношата на „сините“ Лъчезар Балтанов вкара след асистенция на Диого Виана. 

По този начин Левски записа втора загуба от началото на сезона и вече изостава с 5 точки от лидера ЦСКА-София, докато Ботев се изкачи до 10-та позиция с актив от 8 точки. /БГНЕС


последни в Спорт:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ

Канар
11 Sep, 2017 | 11:59

Якоооо


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.