Факти, Анализи, Коментари
   29 Март 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Реал Мадрид спечели Суперкупата на Испания
14 Август 2017
"Белият балет" победи Барселона с 3:1
Барселона загуби от вечния съперник Реал Мадрид с 1:3 у дома на "Камп Ноу" в първия двубой за Суперкупата на Испания. Всичките четири гола в срещата бяха отбелязани през второто полувреме. Реал си осигури преднина в 50-ата минута, след като Жерард Пике си вкара автогол. В 77-ата Лионел Меси възстанови равенството от дузпа, но три минути по-късно Роналдо отново изведе гостите напред в резултата. В 82-ата португалецът получи втори жълт картон за симулация, но с десет човека Реал отбеляза трети гол в оставащото време, негов автор стана Марко Асенсио в последната минута. Ответният мач в Мадрид ще се играе на 16 август.

След двубоя Зинедин Зидан потвърди, че Реал има намерение да оспорва изгонването на Роналдо. "Вероятно това не беше дузпа, но при всички случаи съдията взе твърде строго решение. Ще се постараем да направим всичко зависещо от нас, за да може Кристиано да играе в реванша", каза Зидан. /БГНЕС


последни в Спорт:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.