Факти, Анализи, Коментари
   20 Април 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Българският ансамбъл по художествена гимнастика отново със злато
6 Август 2017
Невяна Владинова също се представи брилянтно в надпреварата, след като успя да спечели пълен комплект от медали
Българският ансамбъл по художествена гимнастика спечели златните медали на пет обръча във финалите на Световната купа от сериите „Чалънжд“ в Минск, Беларус. Грациите ни в състав Симона Дянкова, Мадлен Радуканова, Елена Бинева, Теодора Александрова, Лаура Траатс изиграха по безапелационен начин своето съчетание и заслужено получиха от съдиите оценката от 18.700. Втори останаха представителките на Беларус с 18.100, а трети завършиха италианките със 17.650. Припомняме, че вчера възпитаничките на Весела Димитрова допуснаха изпускане именно на съчетанието си с обръчи, което им отреди петото място в многобоя.

Българските гимнастички се представиха брилянтно и във второто си съчетание, за което грабнаха бронзовите отличия. Ансамбълът ни бе оценен с 18,350 за изпълнението си с топки и въжета. Толкова получи и Италия, но според правилата италианките са втори, защото имат по-висока оценка на изпълнение, а българките на трудност. Златото спечелиха представителките на домакините от Беларус, които бяха оценени от съдиите с 18.500.

Невяна Владинова също се представи брилянтно в надпреварата, след като успя да спечели пълен комплект от медали. Гимнастичката ни спечели златно отличие, след като изигра по безупречен начин съчетанието си с обръч, за което получи високата оценка от 18.850. Във финала на бухалки Владинова спечели сребърен медал, а втората ни представителка Катрин Тасева се класира пета. За огнената си лента Невяна спечели и бронзово отличие и така абсолютно заслужено си тръгва от Минск с три отличия. За съчетанието си с лента Тасева зае отново пета позиция. Във финалите на топка Катрин завърши шеста, а Владинова седма. /БГНЕС


последни в Спорт:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.