Факти, Анализи, Коментари
   19 Април 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
ЦСКА и Левски с победи
8 Май 2017
ЦСКА-София се наложи над Дунав Русе, а Левски над Черно море
ЦСКА-София се наложи над Дунав Русе с 2:0 с голове в последната четвърт от мача. Фернандо Каранга даде преднина на ЦСКА в 75-ата минута, а Рубен Пинто в допълнителното време оформи крайното 2:0. Отборът на Гриша Ганчев можеше да спечели и с по-изразителен резултат, но вратарят на русенци Станислав Антонов се отличи с множество чудесни спасявания. 

Отборът на Левски изигра добър мач и се наложи над Черно море с 1:0 в двубой от пети кръг на плейофите на първата шестица на Първа професионална лига. Единственият гол в срещата, която се игра в Каварна, отбеляза Амаду Сукуна през първото полувреме. В 39-ата минута бърза контраатака на Левски завърши с точен удар на Сукуна и „сините“ поведоха в резултата. Домакините имаха претенции, че при отнемането на топката Сашо Александров е извършил нарушение срещу испанеца Пируло, преди да подаде на Франсис Нар, който изработи гола. В 70-ата минута задачата на Черно море съвсем се утежни, след като Ондрей Сукуп получи два жълти картона в рамките на 10 минути. В 77-ата Бабатунде Адениджи се озова на чиста голова ситуация, но стреля над вратата. Две минути по-късно Франсис Нар се пребори за една топка в наказателното поле на домакините и технично копна кълбото, но то мина край вратата. С човек повече Левски не даде шансове на варненци за обрат и спечели мача с минимална преднина. /БГНЕС


последни в Спорт:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.