Факти, Анализи, Коментари
   28 Март 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Кубрат Пулев удари и Кевин Джонсън
29 Април 2017
За Кубрат Пулев това бе 25-а победа (13 нокаута) от 26 мача
Кубрат Пулев победи американеца Кевин Джонсън в битката за Интерконтиненталната титла на Световната боксова асоциация (WBA) от боксовата гала в зала "Арена Армеец". Кобрата се наложи по точки след 12 рунда и абсолютно съдийско решение.

За Кубрат Пулев това бе 25-а победа (13 нокаута) от 26 мача, а Кевин Джонсън инкасира осма загуба в 39 срещи - 30 победи (14 нокаута) и 1 равенство.

Пулев защити пояса си на интерконтентален шампион на Световната боксова асоциация (WBA) и стана официален претендент за шампионската титла на Межународната боксова федерация (IBF), която ще се реши на 29 април в мегасблъсъка на Антъни Джошуа и Владимир Кличко.

Пулев доминираше по време на целия мач срещу Джонсън. Съперникът успя да пласира няколко точни удара, но беше прекалено бавен и като по чудо успя да изкара целия мач и да се отърве без нокаут.

"Чувствам се добре, важното е, че не получих тежки удари. Противникът беше много неудобен. Смятам, че имам още какво да надграждам. За световна титла трябва да се подготвя още по-добре и по съвсем друг начин.

С всеки рунд усещах, че взимам все по-голямо надмощие. Публиката беше невероятна. Благодаря на всички, че дойдоха. Публиката както винаги беше супер емоционална. Тя ми даде още повече енергия", обяви Кубрат Пулев след мача.


последни в Спорт:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.