Факти, Анализи, Коментари
   28 Март 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Монако с подвиг срещу Ман Сити, Атлетико отстрани Байер
16 Март 2017
Монако отстрани Манчестър сити след 3:5 в първия мач
"Монако" отстрани  "Манчестър сити" и се класира за четвъртфиналите в шампионската футболна лига на Европа. В мача реванш футболистите от княжеството победиха с 3:1 на своя стадион "Луи Втори". Така общият резултат стана 6:6 и заради вкараните 3 гола в първата среща в Манчестър напред продължава "Монако". 

Килиан Мбапе отбеляза първия гол в 8-ата минута, а Фабиньо удвои в 29-ата, в 71-ата Лерой Сане намали разликата, но в 77-ата Тиемуе Бакайоко реши всичко с трети гол. 

"Атлетико" (Мадрид) и "Байер" (Леверкузен) завършиха 0:0 в реванша от осминафиналите на шампионската лига. В първата среща испанският отбор спечели в Леверкузен с 4:2 и така продължава сред първите осем в турнира.

Огромна заслуга за нулевото равенство имат двамата вратари. През първото полувреме Бернд Лено спаси опасни удари на Кореа и Коке, а през второто дойде време да се отличи и Ян Облак. Той опази вратата на домакините с невероятни спасявания при удари на Бранд, Фоланд, Белараби, Вендел и Кампл. 


последни в Спорт:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.