Факти, Анализи, Коментари
   24 Април 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Лестър и Ювентус на четвъртфинал в ШЛ
15 Март 2017
Лестър“ победи испанския Севиля с 2:0, а Ювентус надделя над Порто с 1:0
Английският шампион „Лестър“ победи испанския „Севиля“ с 2:0 и се класира за четвъртфиналите на Шампионската лига по футбол. В първата среща англичаните бяха загубили с 1:2.

Уес Морган даде преднина на „Лестър“ в 27-ата минута, а в 54-тата Марк Олбрайтън отбеляза решителния втори гол. В 74-тата минута гостите от „Севиля“ останаха с човек по-малко, след като Самир Насри получи втори жълт картон и бе изгонен, а в 80-ата минута испанците пропуснаха дузпа. Реферът посочи бялата точка за нарушение на вратаря Каспер Шмайхел срещу крилото на „Севиля“ Витоло. Зад топката застана Стеван Нзонзи, който стреля право в ръцете на Шмайхел и датчанинът с лекота спаси.

В другата среща „Ювентус“ надигра „Порто“ с 1:0 и продължава напред с общ резултат от двата мача 3:0. Голът вкара Пауло Дибала от дузпа в 41-ата минута. „Порто“ игра от 40-ата минута с човек по-малко след червен картон на Максимилиано Перейра.


последни в Спорт:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.