Факти, Анализи, Коментари
   29 Март 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
ЦСКА взе своето от Черно море, мача Славия-Лудогорец не завърши
19 Февруари 2017
След 12 минути игра главният арбитър на мача Славия-Лудогорец го прекрати заради силен снеговалеж
ЦСКА-София постигна победа с 2:0 като гост на Черно море в мач от 20-тия кръг на Първа професионална лига. Двете попадения на "червените" реализира Руи Педро в края на срещата.

С успеха си ЦСКА-София е на трето място в класирането с 38 точки, докато Черно море е с 32 точки и заема четвъртото място, като варненският тим има две точки преднина пред Локомотив /Пловдив/, като "смърфовете" са с мач по-малко.

  Двата отбора изиграха слабо първо полувреме, в което почти не създадоха чисти голови положения.

В 52-та минута гостите имаха възможност да открият резултата. Арсенио Нунеш изведе в отлична позиция фронтално срещу вратата на Черно море Руи Педро, който обаче стреля слабо и вратарят Войтех Щром улови топката. В 62-та минута след центриране от корнер Рафаел Перес засече топката с глава, но тя излезе в аут. Минута по-късно Арсенио Нунеш стреля от дистанция, но след рикошет топката излезе в корнер. В 65-та минута отново Арсенио Нунеш можеше да вкара гол, но стреля право в тялото на вратаря Войтех Щром.

В 85-та минута Кирил Десподов изведе Руи Педро в отлична позиция и футболистът на ЦСКА-София с хубав удар отбеляза първия гол за гостите. В първата минута на добавеното 5-минутно продължение на втората част отново Руи Педро вкара втория гол за ЦСКА-София в срещата.


Футболният мач от 20-ия кръг на Първа професионална лига между отборите на Славия и Лудогорец беше прекратен заради обилния снеговалеж. Двубоят на Националния стадион "Васил Левски” започна по програма в 15.00 часа. След 12 минути игра обаче главният арбитър реши да прекрати мача. 


последни в Спорт:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.