Факти, Анализи, Коментари
   19 Април 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Цветана Пиронкова отпадна в първия кръг на Откритото първенство на Австралия
17 Януари 2017
Пиронкова загуби от поставената под номер 3 Агниешка Радванска
Цветана Пиронкова отпадна в първия кръг на Откритото първенство на Австралия. Пиронкова загуби от поставената под номер 3 Агниешка Радванска (Полша) с 1:6, 6:4, 1:6 за 104 минути на корта.

Полуфиналистката от миналия сезон Радванска взе шест поредни гейма, за да спечели първия сет. Във втората част 29-годишната пловдивчанка заигра по-добре и на два пъти повеждаше с пробив, но съперничката й изравняваше.

Пиронкова реализира нов пробив за 4:3 и след това успя да запази аванса си, за да изравни резултата.

В решаващия трети сет Радванска отново заигра много стабилно и дръпна с 4:0, след което не даде почти никакви шансове на съперничката си. 

Познаваме се отлично с нея. Играли сме доста пъти и знаех какво мога да очаквам. Бях подготвена за тежък мач. Доволна съм, че успях да се върна добре в третия сет и не допуснах разочарованието от загубената втора част да надделее, коментира след двубоя полякинята.

Пиронкова допусна 32 непредизвикани грешки срещу 21 на полякинята, което беше една от ключовите разлики в мача в полза на Радванска.


последни в Спорт:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.