Факти, Анализи, Коментари
   18 Април 2024
 Култура    Религия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
„Златно перо” за Антоанета Титянова
12 Ноември 2007
Писателаката получи най-значимито признание на Съюза на българските журналисти
Антоанета Титянова (отдясно) получава наградата от главният секретар на СБЖ Снежана Тодорова
Антоанета Титянова (отдясно) получава наградата от главният секретар на СБЖ Снежана Тодорова

Калинка Згурова (вляво) и Антоанета Титянова

Популярната светска журналистка Антоанета Титянова получи най-значимито признание на Съюза на българските журналисти във връзка с  представянето на дебютната си публицистична книга „Калинка Згурова – гласът на Странджа”. Главният секретар на СБЖ Снежана Тодорова връчи Почетна грамота и медал „Златно перо” на популярната  журналистка, позната ни като главен редактор на множество издания и водеща на авторски рубрики в редициспесания и вестници.
 
Книгата на Тони Титянова провокира засилен интерес не само сред музикалната общественост, защото проследява не само жизнения път и творчество на знаменитата ни певица, носителка на „Грами”, но и нейният принос в родната ни култура в последните 50 години.

За деня на будителите Титянова бе отличена в БТА и от Съюза на свободните писатели. Тя бе приета в неговите редове с дебютната си книга, чиято промоция премина при небивал интерес в Съюза на българските композитори.


последни в Култура:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.