Факти, Анализи, Коментари
   19 Март 2024
 Култура    Религия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Папата: Сексът е дар божи, а не табу
19 Септември 2018
Според главата на Римокатолическата църква, сексът има две цели – да бъде израз на любовта и да създава живот
Папа Франциск заяви пред група млади хора във Франция, че сексът е „дар Божи, не табу”. От пресслужбата на Ватикана публикуваха текст за срещата, по време на която той отговаря на въпроси от присъстващите. Според главата на Римокатолическата църква, сексът има две цели – да бъде израз на любовта и да създава живот.

"Истинската любов е страстна", казва още папата и призовава младите хора да пазят сексуалността си от порнографията и други съблазни, които разделят секса от любовта.


последни в Култура:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ

муспи
15 Sep, 2019 | 16:21

Йехова, ти създаде този свят за да се фукаш с голотата си пред тези дето не са от тебе, - тя е отвратителна.

муспи
04 Oct, 2018 | 23:53

Прасета Мои, Аз съм вашия бог! Кой бог е по Велик от Мене?! И Аз мога, и Аз го давам тежко, и Аз ги скъсвам мургавите на околовръстното, защото и Аз мога, че то и Аз съм си мургав! Прасета Мои, прасета на вашия Бог яхве, ще ви остава! България си стои все така, както от преди Аврамово време? За какво беше тази пет хилядна дандания с наследството, за какво ви положих в ръцете Парите, Правителствата и Армиите на света? Излиза че съм премятал от пусто в празно, - но толкоз! Казах прасета - до тук! Благ поглед съм устремил към Кантон, място на трудови и плодовити бесчета. Тях ще впрегна в Моята война с Врага, а вас ще оставя като палестинците. Не искам да работя повече със семити, - голтаци от Мароко до глъбините на Азия, до този Кантон! И от Чечня до Сомалия и Суадето и Южна Африка! Че вие нямате любов за да можете да приемете Моето милосърдие. Вие сте дегенерати - оставам ви, защото гнева Ми е в ноздрите! Не въздишайте - ех несправедливост! А този мангал дето поставихте премиер, а неспособността да проведете безплатна задължителна ваксинация за бялото население?! Оставих ви сами да се сетите - Соломон Паси да възвеличите, но тромав азербайджано-тюркски акъл, - предпочетохте султански рушвети пред възможността да работите за Мен? Сиктир прасета! Разчитах на вас да поставите чип на достойнствата им, знаете че имам слабост към белите достойнства, че нали Аз ви направих по свой образ и от вас не крия че се отдавам на колективни наслади! - но толкоз, разкарайте се, ще се разтоваря във вашите тлъстини!

муспи
21 Sep, 2018 | 22:36

Ето поредно доказателство че християнството е само за белите. Този примат не само че говори глупости, но и не се сеща че по думите му излиза че Христос е кретен, или поне обратен.


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.