Факти, Анализи, Коментари
   20 Април 2024
 Култура    Религия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Д-р Игор Куценок, съпруг на покойната актриса Мариана Димитрова, съди автор на в. Стандарт
Веселина Божилова - 22 Юни 2005

Статията е невярна и позоряща, твърди опечаленият съпруг

      През последните седмици след смъртта на Мариана аз изтърпях какви ли не дивотии и лъжи, публикувани в медиите, обръща се д-р Куценок към редакцията на Стандарт. Обещах, че няма да реагирам. Статията на Евгени Веселинов "Истината за смъртта на Мариана Димитрова" ме накара да преразгледам моето обещание и искам да ви уведомя за следното. Преди няколко часа в гражданския съд на Сан Диего моят адвокат е депозирал иск под номер G 230097 срещу Евгени Веселинов за клевета и накърняване на името, публикувано в медиите. Текстът на статията е преведен и заверен. Сумата на иска е 500 000 долара. "

      Правя това не само за себе си и за дъщеря си, но най-вече заради паметта на Мариана, която вече не може да се защити."

      Статията е публикувана на 21 юни. Искът в гражданския съд в Сан Диего е подаден същият ден. Писмото на д-р Куценок до редакцията на в."Стандарт" е изпратено и до негови приятели и съмишленици в борбата срещу наркотиците в България.

     

последни в Култура:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ

Anelia Dyoulgerova
23 Jun, 2005 | 20:10

G-n Mladshi, az bih vi posuvetvala da pro4etete statiqta otnovo i da razberete, 4e tyk ne stava vupros za pari, a za 4est i dostoinsvo. Za razlika ot Bulgaria, kudeto klevetnicite si plashtat s boi, namesto s pari po izvestni na nas pri4ini, to v Amerika "boqt" e po-civilizovan i horata koito go izvurshvat sa advokati i sudii. Ne mislite li 4e e po-dobre da si platish bez boi, otkolkoto sus boi??? Ot tazi gledna to4ka, "Doktora" na G-na Veselinov my pravi dori yslyga, i kak da go kaja, postupva dosta milo i legalno za tova koeto toi napravi.
Otnosno "parcalite" na Doktora, edno vashe visoko inteligentno napisano izre4enie, povod za pritesnenie nqma, osven tova 4e mojebi na vas vi lipsvat purvite sedem godini?!
Parite sa prehodni, no 4esta na Mariana - ne.


някой
22 Jun, 2005 | 14:56

Уважаеми другарю Тодор Живков - младши,
"Бедния българин" е Евгени Веселинов, който е главен
редактор на вестник "Обзор", издаван в Калифорния.
Това наистина е Америка. Там не можеш да храчиш безнаказано както ти падне чрез официалните медии , за разлика от тук...

ТОДОР ЖИВКОВ-младши
22 Jun, 2005 | 13:47

ДОКТОРА НЕЩО МАЙ Е ЗАКЪСАЛ ЗА ПАРИ,ЧЕ ДА ИСКА ТАКАВА СУМА ОТ БЕДНИЯ БЪЛГАРИН.АЛО , ДОКТОРЕ,ТОВА ДА НЕ ТИ Е АМЕРИКА.СТОЙ СИ ТАМ И СИ НАТИСКАЙ ПАРЦАЛИТЕ.


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.