Факти, Анализи, Коментари
   18 Април 2024
 Култура    Религия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Пускат извънредни 500 билета за концерта на ЛЮБЭ
30 Ноември 2016
Легендарните музиканти споделят, че нямат търпение да се срещнат отново с родната публика
Огромен е интересът към предстоящия грандиозен концет на руските звезди ЛЮБЭ, който ще се проведе на 10 декември в столичната Арена Армеец. За впечатляващото събитие са останали ограничено количество билети и поради тази причина хитовата група реши да подари собствените си места на българските фенове. Допълнителните 500 билета са в продажба от днес в мрежата на Eventim на цени от 30 до 70 лева. 

Легендарните музиканти споделят, че нямат търпение да се срещнат отново с родната публика и обещават да изпълнят всичките си най-големи хитове след по-малко от две седмици. Меломаните ще чуят както “Давай За”, “Комбат”, “Солдат” и “Там за туманами”, така и “Песня о звёздах”, “Позови Меня Тихо По Имени” и много други култови композиции. Именно, за да могат колкото се може повече фенове да видят любимците си на живо, ЛЮБЭ решиха да се откажат от местата, които по договор се пазят от организаторите за мениджмънта им. 

Това ще бъде и последната възможност за закупуване на пас за едно от най-очакваните музикални събития у нас. Шоуто е на 10 декември в Арена Армеец, а билети могат да бъдат закупени на цени от 30 до 70 лв. в мрежата на Eventim в цялата страна. 


последни в Култура:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.