Факти, Анализи, Коментари
   30 Януари 2023
 Култура    Религия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
BSSMNT представят новия си сингъл "Tu Vas Danser"
10 Ноември 2016
Въпреки, че черпят вдъхновение от много места, звученето им може да се причисли към "Bass Music" – нещо средно между електро и urban
BSSMNT е общият проект на четирима белгийски диджеи, продуценти и инструменталисти (Liam Summers, Septik, Elijah & Jay Psar). Няколко години момчетата прекарват в клубове в Брюксел и Лиеж. Въпреки, че черпят вдъхновение от много места, звученето им може да се причисли към "Bass Music" – нещо средно между електро и urban.  

Музикантите замъгляват границите на стиловете и смесват различни светове в музиката си, което определя мястото им в музикалните жанрове. Звученето им е резултат и от различните култури на артистите в групата. DJ културата оказва голямо влияние не само в творческия процес, но и в изпълненията им на живо. 

Факт е и следващата голяма крачка в кариерата им - BSSMNT подписаха договор с  Big Beats Paris/ Warner France. Групата представя новия си сингъл "Tu Vas Danser", в който участват Tony Stone & Oz de Street Fabulous (Booba, La Fouine, 113, Disiz, Vitaa, Wati B).


последни в Култура:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2023 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.