Факти, Анализи, Коментари
   29 Март 2024
 Култура    Религия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Code Orange представят новия си албум “Forever”
3 Ноември 2016
“Forever” също е представен от заглавното си парче, което направи премиерата си през Rolling Stone
Code Orange споделиха детайли за издаването на новия си запис “Forever”, който ще излезе през Roadrunner Records. Следващ издадения през 2014 “I Am King”, “Forever” също е представен от заглавното си парче, което направи премиерата си през Rolling Stone с надслов „”Forever” въплъщава в себе си най-тежкия звук, който бандата е записвала, с тежки рифове и внезапни промени в звученето.”  

Барабанистът и вокалист Jami Morgan даде ексклузивно интервю за Rolling Stone, в което говори за албума и каза „От всякъде чувахме „Не сте достатъчно добри за това”, „Не ставате за онова”… “Forever” е нашият отговор, с който им казваме „Майната ви, тук сме, ще правим каквото искаме, няма правила.” 

Албумът вече е достъпен за предварително поръчване във всички дигитални платформи. Феновете, които заявят своите копия преди датата на издаване ще могат да получат записа на лимитиран червен винил в специален джоб, блуза с дълъг ръкав.


последни в Култура:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.