Факти, Анализи, Коментари
   23 Април 2024
 Култура    Религия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Виолончелистката на Стиви Уондър и Карлос Сантана идва у нас за грандиозния 3D спектакъл Vivaldianno
3 Ноември 2016
Иновативната инструменталистка майсторски ще “разкаже” необикновената история на гениалния италиански композитор Антонио Вивалди
Виолончелистка номер едно в света - Тина Гуо, е голямата звезда в зрелищния 3D концерт VIVALDIANNO, който ще зарадва родната публика в Арена Армеец на 9 декември. Иновативната инструменталистка майсторски ще “разкаже” необикновената история на гениалния италиански композитор Антонио Вивалди, подкрепена от виртуозни музиканти, страхотни светлинни и визуални ефекти, и модерна хореография. 

Атрактивната Тина Гуо, която умело комбинира класическа музика с модерен рок и електронни елементи, по нов и вълнуващ начин описва с ноти живота на автора на “Годишните времена“. Именно отличителният й стил я прави неизменна част от музикалния акомпанимент на легендарни музиканти като: Стиви Уондър, Ханс Цимер, Питър Гейбриъл, Карлос Сантана, Фу Файтърс и много други. Звездата работи още с тийн идолите Джъстин Бийбър, Ариана Гранде и Скрилекс.

Определяна от музикалните критици като “музикален хамелеон”, Гуо участва още и в създаването на филмова музика. Виолончелото на чаровната азиатка звучи в едни от най-касовите кино заглавия, сред които “Батман срещу Супермен: Зората на справедливостта“, “Шерлок Холмс”, “ Генезис”, “Карибски пирати”.

Любимката на най-добрите композитори в Холивуд с безспорен талант и завладяващо присъствие придава уникално звучене на всяка музикална творба. Насладете се на зашеметяващата интерпретацията на Гуо на саундтрака към хитовия сериал “Игра на тронове”:

Звездната виолончелистка в момента подготвя свой самостоятелен албум, който се очаква да излезе през пролетта на 2017 г. Съвместно със създаването на авторски композиции, Тина Гуо не пропуска концертите от световното турне на спиращия дъха 3D проект VIVALDIANNO. 

Шоуто ще се проведе и у нас - 9 декември, Арена Армеец. Билетите за събитието са на цени от 40 до 70 лв. и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна.


последни в Култура:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.