Факти, Анализи, Коментари
   16 Април 2024
 Култура    Религия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
TOTO пускат специални VIP пакети за България
13 Май 2015
Турнето на легендарната банда в Европа, част от което е и нашата страна, стартира на 21 май

Мениджмънтът на американската рок група TOTO, чийто концерт предстои в София в края на юни, обявява специални предложения за най-запалените фенове на музикантите. Промоутърът от българска страна в лицето на Loud Concerts разпространиха съобщението от мениджмънта на бандата, което гласи: "ТОТО имат удоволствието да обявят специални VIP пакети, които вече могат да бъдат закупени за предстоящото им шоу в зала Арена Армеец в София на 28 юни. Пакетите съдържат: един билет за зоната пред сцената; VIP ранно влизане; саундчек парти; среща с членовете на ТОТО; снимка с ТОТО; подписани рекламни материали".

VIP екстрите са достъпни и за всеки, който вече има закупен билет. От Loud Concerts напомнят, че билетите за концерта са вече в продажба в мрежата на Еventim и партньорските магазини, а ценовите категории са 60, 70, 80, 90 и 110 лева, в зависимост от местоположението в залата.

Турнето на легендарната банда в Европа, част от което е и нашата страна, стартира на 21 май в Глазгоу, а бандата е в състав: Steve Lukather - вокали, китара; David Paich - вокали, клавирни; Steve Porcaro – клавирни; David Hungate – бас; Joe Williams – вокали; Keith Carlock – ударни; Lenny Castro – перкусии; Jenny Douglas – вокали; Mabvuto – вокали.


последни в Култура:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.