Факти, Анализи, Коментари
   28 Януари 2023
 Култура    Религия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Лиса Стенсфийлд: Всеки от публиката ще пее и танцува
27 Май 2014
Ако не се подготвите с танцувалните си обувки, по-добре не идвайте, заканва се певицата

Грандиозен двучасов концерт с прекрасните хитове на британската кралица на соула Лиса Стенсфийлд ще огласи Зала 1 на НДК тази неделя. "Водя със себе си прекрасни музиканти, ще накараме всеки от публиката да пее и танцува с нас. Ако не се подготвите с танцувалните си обувки, по-добре не идвайте", заканва се певицата. Поп дивата номер едно на Острова ще пристигне ден преди концерта в София, съобщиха организаторите от "БГ Саунд Стейдж" и "Кийн актс".

Ще се чуят култови парчета като "These Are the Days of Our Lives", "Never, Never Gonna Give You Up", "This is the right time", "Make Love To Ya", "The Real Thing, а също и новите "Carry on", "Don`t can dance" и много други, които вече разтърсиха градовете, в които Лиса представи новия си албум "Seven".

Някогашната палавница, започнала музикалната си кариера още на 14 години, днес е зряла жена, но нейният уникален глас е още по-добър и силен. "Днес аз съм същата лудетина и не се спирам, само правя нещата по-обмислено", казва Лиса. Тя спря цигарите, не пропуска сутрешния си концентриран плодов коктейл и смята, че това е полезно за силата на нейния глас.

Момичето от Манчестърските работнически предградия, каквото беше Лиса, днес е съседка на Боно от U2 и все пак тя съвсем не намира щастието в богатството. "Пеенето е това, което ме прави истински щастлива, затова продължавам да пътувам по света и в очите на публиката да търся радостта от своята музика", споделя поп иконата.

Организаторите съобщава, че в момента се разпродават последните билети от залата в мрежата на Ивентим и на касата на НДК. Концертът е на 1 юни в Зала 1 на НДК.


последни в Култура:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2023 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.