Факти, Анализи, Коментари
   30 Януари 2023
 Култура    Религия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
PSY записва песен с Брайън Мей
18 Юни 2013
Бившият китарист на групата Queen Брайън Мей работи с рапъра PSY над ремикс на песен, която е композирал заедно с Кери Елис

Бившият китарист на групата Queen Брайън Мей работи с рапъра PSY над ремикс на песен, която е композирал заедно с Кери Елис, съобщава БТА.

"Оказа се, че PSY е голям фен на Queen, разказа Мей пред в. "Сън". "Той увери, че е в музикалния бизнес заради нас, а това винаги е приятно да се чуе."

Легендарният рокаджия каза, че бил малко обезпокоен във връзка с предстоящата си среща с 35-годишния южнокорейски рапър заради успеха на хита му "Gangnam Style" - най-гледаното видео в историята на Ютюб. PSY също бил мъничко изнервен. След това обаче двамата подели разговор и нещата дошли по местата си.

Като тийнейджър Сай слушал Queen и това била главната причина той да е в музикалния бизнес. "Ако не бях гледал Queen на "Уембли", нямаше да съм поп звезда", поясни PSY. "Отраснах с музиката на Фреди Меркюри - той е най-добрият."


последни в Култура:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2023 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.