Факти, Анализи, Коментари
   7 Февруари 2023
 Култура    Религия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Accept идват с нови песни в Каварна
27 Май 2013
Kavarna Rock 2013 ще се проведе на 01 и 02 юни

Вихърът е завъртял от началото на годината Accept в ангажименти, свързани с турнето, пътувания до различни точки на света и не на последно място – участията им във фестивали, съобщават организаторите на Рок-феста в Каварна.

Тази година бандата няма да успее да си поеме дъх от изяви във фестивали. На официалната страница на бандата, първо място в списъка оглавява Kavarna Rock, последван от Sweden Rock, CopenHell, Metal Fest Poland и др. За феновете в България се задава страхотна възможност да чуят легендите на живо на 1-ви юни, когато Accept ще излязат като хедлайнери на първия ден на Kavarna Rock. Безспорно най-очакваната част от изпълнението на бандата, са техните нови парчета.

Миналата година бандата издаде Stalingrad. Още на първата седмица Accept продадоха 5 400 копия от албума в САЩ и бързо се покатериха по световните чартове. През 2010 година, след дълга пауза Accept се събраха отново за следващия албум, но с нов вокалист - Mark Tornillo. "Никой не смяташе, че ще потръгне. Така де, защо Accept да имат нужда от нов вокалист. Изведнъж, когато всички ни видяха на сцената и усетиха заряда, светът се преобърна. За мен това беше невероятен опит, за това как нещата се случват!" споделя китаристът на Accept, Wolf Hoffmann.

Наскоро китаристът на Accept се сдоби с нова китара, наречена Flying Fortress. "Имал съм много поръчкови китари, но тази звучи наистина невероятно", разказва ентусиазирано музикантът. Шеструнната китара е разработена във фабриката на Framus, специално по изискванията на Wolf Hoffmann. "Когато бях малък, всички имаха китари Framus по един или друг начин, но никога не съм преполагал, че един ден ще познавам Hans Peter Wilfer, мъжът който възроди легендарния бранд на своя баща" добавя китаристът на Accept.

Ентусиазмът на Accept от новите неща, случващи се около групата ще бъде споделен от българската публика в Каварна тази година. Kavarna Rock 2013 ще се проведе на 1-ви и 2-ри юни и по традиция ще направи незабравимо шоу, с участието на музиканти с традиции в рок музиката.

Kavarna Rock 2013 ще се проведе на 01 и 02 юни в гр. Каварна.


последни в Култура:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2023 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.