Факти, Анализи, Коментари
   28 Март 2024
 Култура    Религия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Марая Кери издаде песен към филма Оз: Великият и могъщият
21 Февруари 2013
Парчето “Almost Home” вече може да бъде изтеглено от iTunes

Носителката на множество награди „Грами“, певицата Марая Кери, създаде песен, написана специално за фантастичното филмово приключение ОЗ: ВЕЛИКИЯТ И МОГЪЩИЯТ с участието на Джеймс Франко, Мила Кунис, Мишел Уилямс и Рейчъл Уайс.

От вчера, парчето “Almost Home” вече може да бъде изтеглено от iTunes, а в близките дни се очаква и премиерата на видоклип към песента, създаден от световно известния фотограф и режисьор Дейвид ЛаШапел. Двамата с Марая Кери работят заедно за втори път, след като ЛаШапел заснема видеото към парчето й с Лудакрис “Loverboy.”

„Посланието на песента “Almost Home” е силно свързано с историята в ОЗ: ВЕЛИКИЯТ И МОГЪЩИЯТ“, споделя Марая Кери. „Тя е заредена с положителна емоция и носи усещането за завръщането у дома при хората, които обичаш.“

Филмът ОЗ: ВЕЛИКИЯТ И МОГЪЩИЯТ е сред най очакваните продукции през пролетта, чиято премиера у нас е на 8 март в кината на 3D и IMAX 3D. Билетите за филма от вчера са пуснати в предварителна продажба в IMAX и кината Cinema City в София, Пловдив, Русе, Бургас и Стара Загора. Най-нетърпеливите кино фенове може да закупят билети за среднощните премиерни прожекции на 7-ми срещу 8-ми март или за избран от тях ден в премиерната седмица на филма.

Първите 500 зрители от цялата страна, закупили билет за ОЗ: ВЕЛИКИЯТ И МОГЪЩИЯТ ще получат подарък - специален постер на филма.

Във фантастичната история номинираният за „Оскар” актьор Джеймс Франко влиза в  ролята на Оскар Дигс - незначителен цирков фокусник със съмнителен  морал, който е запратен от прашния Канзас във вълнуващата страна Оз. Той си мисли, че е ударил джакпота и че славата и богатството вече са му в джоба, но всичко това е преди да срещне трите вещици - Теодора (Мила Кунис), Еванора (Рейчъл Уайс) и Глинда (Мишел Уилямс), които не са убедени, че той е великият магьосник, когото всички са очаквали. Въвлечен по неволя в епичните проблеми, пред които са изправени страната Оз и обитателите й, Оскар трябва да установи кой е добър и кой лош преди да е станало късно. Като пуска в ход своите фокуснически умения, чрез илюзия, находчивост и дори мъничко магия, Оскар се преобразява не само във великия и могъщ Магьосник от Оз, но и в по-добър човек.

ОЗ: ВЕЛИКИЯТ И МОГЪЩИЯТ излиза на голям екран в 3D и IMAX 3D на 8 март 2013 г., когато ще могат да го гледат и българските зрители. Любопитна информация за продукцията може да намерите на официалната фейсбук страница на Дисни за България: www.facebook.com/DisneyStudioBulgaria.


последни в Култура:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.