Факти, Анализи, Коментари
   25 Април 2024
 Култура    Религия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Jason Mraz пусна видеото към новия си сингъл “The Woman I Love” [ВИДЕО]
7 Февруари 2013
Клипът е резултат на безпрецедентен онлайн конкурс, в който потребителите на Twitter бяха поканени да отговорят на въпроса "Какво за вас означава "Жената, която обичам"?"

Изпълнителят на Atlantic Records, Jason Mraz, разкри забележителното видео към новия си сингъл “The Woman I Love”. Режисиран от Elliott Sellers в сътрудничество с Blend Studios, клипът – който направи дебют вчера на личния акаунт на Mraz в Twitter @jason_mraz – е резултат на безпрецедентен онлайн конкурс, в който потребителите на социалната мрежа Twitter бяха поканени да отговорят на въпроса “Какво за вас означава “Жената, която обичам”?” Повече от 10 хиляди последователи публикуваха своите отговори, разбира се, в рамките на 140 или по-малко символа. Най-добрите предложения на феновете са използвани като вдъхновение за сюжетната линия и за цялостната концепция на видеото, като техните идеи са включени в “The Woman I Love”.

По случай Св. Валентин, в следващите две седмици, в избрани магазини по света ще се предлага “The Woman I Love” на специална цена, като пакетът ще включва както сингъла, така и видеото. Парчето е най-новото предложение на носителя на множество награди Grammy изпълнител, включено в актуалния му хитов албум от 2012 година “Love Is A Four Letter Word”. CD-то се превърна в най-високия дебют на Mraz в класациите изобщо. И още нещо, пилотният сингъл от записа, “I Won’t Give Up”, се оказа най-популярния хит на Mraz с продажби, които вече надхвърлят 5 милиона по целия свят.

Mraz – който наскоро бе обявен след гласуване за “Най-добър изпълнител” на 39-тите годишни награди People’s Choice Awards – прекара по-голяма част от изминалата година на път, осъществявайки своята мащабна и изключително успешна световна обиколка “Tour Is A Four Letter Word”, която включи и спирки в световно известните зали Madison Square Garden, лондонската O2 Arena, Hollywood Bowl и Red Rocks. Съвсем скоро Mraz ще се отправи към Австралия за серия от концерти и фестивални участия, като тези на West Coast Blues & Roots Festival, Bluesfest и Deni Blues & Roots Festival. Турнето идва след историческия лайв концерт, който Mraz изнесе миналата година пред над 70-хилядна публика в Мианмар в обединение с MTV EXIT в Yangon People’s Square в близост до величествената постройка Шведагон, датираща отпреди 2600 години, наричана също златната пагода в град Янгон.

Албумът “Love Is A Four Letter Word” на Jason Mraz е на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.


последни в Култура:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.