Факти, Анализи, Коментари
   29 Март 2024
 Култура    Религия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
"Heaven" на Depeche Mode се появи в интернет [ВИДЕО]
31 Януари 2013
Новият сингъл на групата трябваше да бъде представен официално на 1 февруари

Новият сингъл на Depeche Mode – "Heaven", който трябваше да бъде представен официално на 1 февруари, подрани с появата си в Интернет.

От ранните сутрешни часове на 30 януари на практика всички радиостанции – английски и американски – са започнали да въртят в ефир парчето на групата, предаде БТА.

"Heaven" влиза в новия, 13-и студиен албум на Depeche Mode – "Delta Machine", чиито продажби започват на 26 март. На 1 февруари е предвидена премиерата на видеоклипа към песента "Heaven". С реализацията на албума се е заела звукозаписната компания "Колумбия рекърдс".

Продуценти са Бен Хилиър и Марк Елис. "Delta Machine" е бил записан през 2012 г. в Санта Барбара и Ню Йорк. В стандартното издание са включени 13 песни, а в луксозната версия - с четири композиции повече.

Към колекционерското издание ще се предлага и фотоалбум от 28 страници с творби на фотографа Антон Корбайн, който работи отдавна с групата.

След издаването на албума британската група Depeche Mode тръгва на турне. Първият концерт ще се състои на 7 май в Тел Авив. Общо ще бъдат изнесени концерти в 25 европейски страни, сред които е и България. У нас музикантите ще свирят и пеят на 12 май.

След европейската обиколка членовете на Depeche Mode ще се отправят към САЩ, но датите на изявите им там ще бъдат обявени допълнително.


последни в Култура:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.