Факти, Анализи, Коментари
   29 Март 2024
 Култура    Религия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Slash спечели признанието “Китарист на годината” на Loudwire Music Awards
18 Януари 2013
В рамките на изминалата година китаристът икона беше въведен в Залата на славата на рокендрола и беше почетен със своя собствена звезда на Холивудската алея на славата

Легендата на шестте струни, Slash, преживя повече от силна 2012 година, добавяйки и обобщавайки всичките успехи през изминалите месеци и с признанието от Loudwire Music Awards – “Китарист на годината”. Всеки един от опонентите на легендарния музикант в тази категория е талантлив и достоен съперник, но след тежка битка с Mark Tremonti, наградата победоносно отиде при Slash.

През 2012 носителят на награда Грами Slash издаде втория си солов албум “Apocalyptic Love”, съвместно с вокалиста на Alter Bridge, Myles Kennedy и бандата The Conspirators. Самият Myles е обявен от същите Loudwire Music Awards за “Вокалист на годината”.

В рамките на изминалата година китаристът икона беше въведен в Залата на славата на рокендрола и беше почетен със своя собствена  звезда на Холивудската алея на славата.

Напомняме, че след по-малко от месец Slash пристига за първия си концерт в България, заедно с музикантите от соловия си проект Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators. Шоуто ще се състои на 4 февруари, понеделник, в столичната зала Фестивална от 20:00ч. Билети за събитието могат да бъдат закупени на цени от 60 и 70 лева в Билетен център НДК, мрежата на Тикетпро в цалата страна и онлайн на www.ticketpro.bg

Албумът “Apocalyptic Love”  на Slash е на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.


последни в Култура:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.