Факти, Анализи, Коментари
   25 Април 2024
 Култура    Религия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Новият албум на Bruno Mars “Unorthodox Jukebox” вече е на музикалния пазар
14 Декември 2012
Критиката не пести възторжени отзиви, наричайки Mars “майстор в създаването на песни”

Bruno Mars издаде своя очакван с огромно нетърпение втори албум, “Unorthodox Jukebox” на 11 декември през Atlantic Records. “Unorthodox Jukebox” вече се радва на възторжени ревюта от критиката. Rolling Stone заявява, че това е “запис, който кара конкуренцията да звучи тъжно и безидейно, когато бъдат сравнени” и нарича Mars “майстор в създаването на песни”.


Entertainment Weekly сложи албума под # 1 в седмичния си Must List казвайки, че Mars “насочва пеенето си в различни области – реге, соул, вдъхновен от Prince поп – и уцелва в десятката всеки път”, а Billboard обобщава, че “дръзко амбициозният и великолепен “Unorthodox Jukebox” е създаден така, че да се пуска отново и отново, като с всяко следващо слушане става все по-добър”.

“Locked Out Of Heaven” се доказва като поредната сензация за Mars, нареждайки се в момента на #2 в класацията Billboard Hot 100, като вече успя да застане на първо място в чарта за сингли на iTunes. “Locked Out Of Heaven” бележи също така десетия сингъл за суперзвездата, носител на награда Grammy, написан, продуциран и изпълнен от самия него, попадащ в топ 5 на чарта Hot 100. Новият сингъл също така е и деветият поред хит в топ 10 на “Hot 100 Airplay” на Billboard.

Bruno Mars вече е и певецът рекордьор с най-дългата серия от топ 10 хитове като изпълнител след дебюта си. Видеото към “Locked Out Of Heaven” досега  е събрало над 35 милиона гледания на официалния канал на Bruno в YouTube www.youtube.com/brunomars

“Unorthodox Jukebox” е, разбира се, невероятен последовател на сертифицирания с платина от RIAA дебютен албум на изпълнителя "Doo-Wops & Hooligans". Както подсказва и самото заглавие, в новия албум Mars отново  обединява разнообразни музикални подходи, за да създаде свой собствен уникален звук.

Bruno Mars е номиниран за 14 награди Grammy и има продадени над 50 милиона сингъла по цял свят и над 1 милиард гледания в YouTube. Дебютният албум на Bruno “Doo-Wops & Hooligans” излиза през октомври 2010 година и е сертифициран 40 пъти с платина по света. Албумът, който беше наречен "най-добрият дебют на годината: 10 почти перфектни песни” от Rolling Stones, включва 12 пъти платинения супер успешен сингъл "Just the Way You Are", който застана на #1 в редица страни по света и спечели на изпълнителя награда Grammy  в категорията "Best Male Pop Vocal Performance". В записа влизат и още два хит сингъла - 10 пъти платинения "Grenade" и 6 пъти платинения "The Lazy Song". Mars се радва на изобилие от признания, включително  ASCAP за “Песен на годината”, награда на Billboard в категория Top Radio Song за “Just the Way You Are”, награда BRIT за ‘”Международен соло артист”, American Music Award за “Любим мъж изпълнител поп/рок”, две MTV European Music Awards и награда People’s Choice Award за “Любим мъж изпълнител”. През 2011 Mars беше обявен от Time Magazine за една от 100-те най-влиятелни личности в света.

Албумът “Unorthodox Jukebox” на Bruno Mars e на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.


последни в Култура:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.