Факти, Анализи, Коментари
   23 Април 2024
 Култура    Религия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Flo Rida заразява с парти настроение и във видеото към новия си сингъл "Let It Roll”
7 Декември 2012
Американският рапър получи номинация за предстоящите 55-ти годишни награди Grammy 2013 в категорията “Най-добра рап колаборация” за хита си “Wild Ones” с участието на Sia

Американският рапър Flo Rida, който се радва на съвсем прясна номинация за награда Grammy 2013 в категорията “Най-добра рап колаборация” за хита си “Wild Ones” с участието на Sia, пусна официално видео към последния си сингъл "Let It Roll”.

В "Let It Roll” е използван семпъл от парчето на Freddie King "Let The Good Time Roll" от 1974 година. Песента, включена в актуалния четвърти студиен албум на рапъра “Wild Ones”, е написана от Earl King, Mike Caren, Raphael Judrin, Pierre-Antoine Melki, Tramar Dillard, Axel Hedfors, Breyan Isaac, Antonio Mobley и продуцирана от soFLY & Nius и Axwell.

Снимките на видеото, което е дело на режисьора Jessy Terrero, се случват в Маями Бийч, Флорида. Клипът е всичко онова, с което сме свикнали да свързваме Flo Rida – слънце, море, парти настроение, пищни хубавици, като всичко това е гарнирано и с демонстрираните от рапъра умения в карането на кънки.

Изпълнителят е подготвил и част две на песента, която е с участието на американския рапър Lil Wayne и е включена в саундтрака към футболната видео игра FIFA 13.

Албумът “Wild Ones” на Flo Rida e на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.


последни в Култура:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.