Факти, Анализи, Коментари
   29 Март 2024
 Култура    Религия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Пуснаха допълнителни билети за мегаконцерта на Дженифър Лопес
18 Ноември 2012
Вратите на зала "Арена Армеец София" ще се отворят в 18:00 часа за най-нетърпеливите почитатели на звездата

Само няколко часа преди мегаконцерта на Дженифър Лопес в България в продажба са пуснати лимитирана серия билети, съобщиха организаторите.

Местата са с най-добрата видимост в цялата "Арена Армеец София". Цената на новите седящи билети е от 110 лева и 130 лева! Родните фенове на Джей Ло имат последна, ексклузивна възможност да видят любимката си в непосредствена близост! Бройката е лимитирана, така че феновете, които искат да зърнат Дженифър Лопес, трябва да побързат със закупуването на билет от новата категория. Пасовете могат да бъдат закупени от касите пред залата непосредствено преди мегашоуто на латино дивата.

Вратите на зала "Арена Армеец София" ще се отворят в 18:00 часа за най-нетърпеливите почитатели на звездата, съобщават от Symphonics Entertainment Group. В 19:00 ч. на сцената ще се качат подгряващите изпълнители преди появата на латината. Бобо, Кристо, Лора Караджова и балет "Нова" обещават да загреят публиката на максимум преди невероятното шоу на Дженифър Лопес. Самата Джей Ло ще стъпи на родната сцена в 20:00 часа заедно със своите музиканти и танцьори, започвайки концерта си с "Never Gonna Give Up".


последни в Култура:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.