Факти, Анализи, Коментари
   24 Април 2024
 Култура    Религия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Снимат продължение на "Междузвездни войни"
12 Ноември 2012
"Междузвездни войни: Епизод 7" ще е за ново поколение герои и трябва да излезе по екраните през 2015 г.

Майкъл Арндт, който спечели "Оскар" за сценария на "Мис Слънчице", ще пише продължението на "Междузвездни войни". Той е написал също сценария на "Играта на играчките 3", който получи номинация за "Оскар", и е съавтор на втория филм "Игрите на глада".

Продължението на "Междузвездни войни" ще е за ново поколение герои, пише "Холивуд рипортър". В него обаче може да участват и актьорите Марк Хамил и Кари Фишър, като героите им Люк Скайуокър и принцеса Лея от оригиналната трилогия ще са по-възрастни. Харисън Форд също е склонен отново да се изяви като Хан Соло.

През октомври "Дисни" купи компанията "Лукасфилмс" от Джордж Лукас за 4,05 милиарда щатски долара и се ангажира да заснеме три нови филма. Продуценти ще са Джордж Лукас и Катлийн Кенеди. Режисьорът още не е избран. Специализираните издания предполагат, че с най-големи шансове са Брад Бърд от "Пиксар" и британецът Матю Вон.

"Междузвездни войни: Епизод 7" ще излезе по екраните през 2015 г.


последни в Култура:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.