Факти, Анализи, Коментари
   16 Април 2024
 Култура    Религия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Видеото на "Бела Жига" на Ъпсурд превзе Интернет
18 Октомври 2012
Клипът се превърна в интернет сензация броени минути след премиерата си, генерирайки 40 хиляди гледания за първите няколко часа в уеб пространството

Дългоочакваният видеоклип към новото парче „Бела жига” на рап група № 1 Ъпсурт се превърна в интернет сензация броени минути след премиерата си, генерирайки 40 хиляди гледания за първите няколко часа в уеб пространството. Клипът е издържан в стилистиката на холивудските екшъни като включва високоадреналиново преследване с жигула, престрелки и много експлозии – запазена марка на режисьора Валери Милев. Специално за видеото Ъпсурт купили и тунинговали колата в главната роля, която за ужас на авто-ценителите по време на снимките била унищожена. За малко обаче силните емоции от екрана да се пренесат и в реалността, когато съвсем истинска полиция пристигнала по сигнал, че техни колеги гонят нарушител с бясна скорост из коритото на Перловска река, но недоразумението бързо било изяснено, когато силите на реда разпознали Ъпсурт. Видеото на „Бела жига” може да гледате ексклузивно на официалните канали на лейбъла Facing the Sun: YouTube за чужбина и Vbox7 за България, а парчето вече се продава легално на mp3 в най-големия онлайн музикален магазин в света – iTunes.

 „Бела жига” на Ъпсурт е на адрес:

Vbox7:  http://vbox7.com/play:ce6ce06e66

iTunes:  http://bit.ly/ODsufx

YouTube:  http://www.youtube.com/watch?v=nNSRDKKM5mY


последни в Култура:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.