Факти, Анализи, Коментари
   26 Април 2024
 Култура    Религия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Нито един непобедим на премиерата на "Непобедимите"
17 Август 2012
Дългоочаквана премиера на лентата, която отчасти беше снимана у нас, се състоя снощи, но не бе уважена от нито една екшън звезда

София опъна червения килим пред "Арена Младост" за премиерата на холивудската мега продукция "Непобедимите" 2, но за съжаление по него не мина нито една екшън звезда.

Дългоочаквана премиера на лентата, която отчасти беше снимана у нас, премина в отсъствието на големите звезди Брус Уилис, Джейсън Стейтъм, Силвестър Сталоун, Арнолд Шварценегер, Ван Дам, Долф Лундгрен, Джет Ли и Чък Норис. В света на екшън звездите ни потопи реквизита от лентата - военни джипове, оръжия и гранати, които бяха наредени пред входа на киното. Меломаните не пропуснаха да се снимат с пушката на Арнолд и гранатата на Сталоун, докато тежко въоръжени манекени обикаляха и впечатлява най-вече малките деца.

Вчера беше премиерата на мащабната холивудска продукция в Лондон, където по червения килим минаха само част от лошите момчета на Холивуд.

На събитието у нас присъства изпълнителният директор на "Ню Бояна Филм" Дейвид Варод и американския посланик Джеймс Уоролик. Сред родните звезди, които уважиха премиерата бяха актьорите Ники Илиев и Саня Борисова, която има малка роля в екшъна. "Израснал с почти всички тези актьори, така че ми е много интересно да видя филма", сподели в интервю за БГНЕС актьорът, който наскоро направи режисьорския си дебют в "Чужденецът". Според него и Саня колкото и мащабна да е тази продукция, тя е американска и не допринася пряко за българското кино, освен че популяризира страната. Положително според актьорите, че много български технически екипи участват в заснемането на лентата, трупайки професионализъм, който по-късно проличава и в родното кино.

След премиерата Ники и Саня ще бързат да се усамотят и да измислят подходящо място за медения си месец. Сватбата на българските звезди е само след седмица. Те не издадоха повече подробности, освен че ще отпразнуват празника си само с най-близките си извън София.

Пред кино "Арена Младост" беше и треньорът на звездата Долф Лундрен. Слави Славов, по-известен като треньорът на звездите, лично е подготвят Лундрен за бойните сцени. "Моето участие се сведе до поддържане на формата на Долф. Получих травма на глезена дни преди снимките и не можах да изиграя моята екшън сцена", разказа той пред камерата ни.

Славов обясни, че българските каскадьори се ползват с много добро име в Холивуд и в цял свят. "Подготовката за такъв филм е доста сериозна. Поне два месеца трябват, за да влезеш във форма. Ако не си тренирал от пет-шест месеца, ти трябват поне още толкова, за да възвърнеш форма. Всичко идва от мозъка, не от възрастта. Силвестър Сталоун е на 66 години е в супер форма винаги за всеки един негов филм", каза още той.

Холивудският епос с бюджет от 100 милиона долара беше заснет в България преди една година и стана повод за най-голямото звездно струпване в историята на родната киноиндустрия. Филмът тръгва по българските екрани на 24 август, а най-нетърпеливите ще могат да го гледат предпремиерно от 17 август. /БГНЕС


последни в Култура:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.