Факти, Анализи, Коментари
   28 Март 2024
 Култура    Религия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
“Headlong Flight” е първият сингъл от новия албум на Rush
20 Април 2012
Песента е включена в 20-тия студиен албум на триото, озаглавен “Clockwork Angels”

Култовата рок група Rush пусна първия официален сингъл, “Headlong Flight”, от дългоочаквания си 20-ти студиен албум “Clockwork Angels”, а днес, 19 април, парчето прави своя дебют в световния радио ефир. Пълната албумна версия на песента е с две минути по-дълга от радио вариантът, който е около пет минути и половина и според критици и фенове, “Headlong Flight” е едно от най-силните парчета, които триото вади в последните години.

"Headlong Flight” беше една от онези песни, които, докато писахме и записвахме, беше истинско забавление от началото до самия край”, казва фронтменът на групата Geddy Lee.

Реакциите на феновете за “Headlong Flight” са повече от позитивни:

“Невероятно!!! 7 и половина минути чист гений”!!!

“Новата песен на Rush звучи като подобрена нова версия на “By-Tor”: епична, с яки китари и брейкдауни.”

“Олдскуул фенове на Rush, празнувайте!!! Песента е в духа на 74-77 година. Просто фантастично.”

Новият албум на Rush “Clockwork Angels” ще излезе на 11 юни и идва след петгодишно затишие, като това е първи диск през Anthem/Roadrunner Records. Записите на “Clockwork Angels” започват през април 2010 година заедно с носителя на награда Grammy, продуцентът Nick Raskulinecz. Сюжетът на албума е написан от научно-фантастичния писател Kevin J. Anderson, съвместно с барабаниста и текстописец на Rush  Neil Peart.

“Представете си, ако някой беше написал роман по “The Wall”,  “Tommy” или “Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band”, когато тези класически албуми са били издадени. За феновете на Rush “Clockwork Angels” е точно такъв проект”, казва Anderson.

Албумът "Clockwork Angels" на Rush ще бъде на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.


последни в Култура:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.