Факти, Анализи, Коментари
   18 Април 2024
 Култура    Религия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Билетите за концерта на U.D.O. в София вече са в продажба
Цветан Бакърджиев - 29 Април 2004

За шоуто в София бандата пристига в състав Udo Dirkschneider (вокал), Igor Gianola (соло китара), Stefan Kaufman (соло китара), Fitty Wienhold (бас китара) и Lorenzo Milani (барабани).


Бандата U.D.O. ще изнесе концерт на 27 май в столичната зала „Христо Ботев”.
     Бандата U.D.O. на известния фронтмен на “Accept” Удо Диркшнайдер, ще изнесе концерт на 27 май в столичната зала „Христо Ботев”. Гостуването на бандата в България е в рамките на световното турне “Thunderball World Tour 2004”. На специални пресконференции в Москва и Киев в началото на месец февруари тази година Удо Диркшнайдер представи новия албум на U.D.O. - “Thunderball” и обяви предстоящите концерти в региона.

     От 28 април са пуснати в продажба билети за концерта на хеви метъл идолите U.D.O. на касите на билетен център НДК, с цени от 15 лв., както и в музикалните магазини в градовете Варна, Добрич, Русе, Плевен, Велико Търново, Пловдив и Бургас. В деня на концерта билетите ще бъдат с по-висока цена. На 27 май те ще се продават и на касата на зала „Христо Ботев”, с цена от 17 лв.

     В София билети могат да бъдат открити и в музикалните магазини „На тъмно”, „ОЧЗ”, „Hell Horse” и „Мюзик Зоун”.

     На временния сайт http://udo.agencyprima.com феновете на хеви метъла могат да открият подробна биография на групата, актуални новини около гостуването на бандата в България, както и да закупят билети он-лайн.

     За шоуто в София бандата пристига в състав Udo Dirkschneider (вокал), Igor Gianola (соло китара), Stefan Kaufman (соло китара), Fitty Wienhold (бас китара) и Lorenzo Milani (барабани).


последни в Култура:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.