Факти, Анализи, Коментари
   19 Април 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Откриха течна вода на Марс
29 Септември 2015
Марс не е сухата, пустинна планета, за каквато сме я мислили в миналото, обявиха от НАСА

Течна вода е открита на Марс, предава Франс прес, като се позовава на изявление от американската космическа агенция НАСА.

При определени обстоятелства, на Марс беше открита течна вода. Марс не е сухата, пустинна планета, за каквато сме я мислили в миналото. Днес ние революционизираме нашето разбиране за планетата, заяви научният директор на агенцията Джим Грийн.

Преди четири години марсианските всъдеходи са открили по склоновете на повърхността на планетата тъмни потоци, но изследователите досега не са разполагали с доказателства, че те са вода. По последни данни, тези потоци, които се формират през пролетта, увеличават се през лятото и изчезват до есента, са всъщност - вода, твърди ученият.


последни в Наука и Техника:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ

муспи
06 Oct, 2015 | 01:03

Защо такава врява за водата на Маркс, когато на земята протича геноцид над бялата раса?! Без бялата раса вече не само че няма да има никакви космически информации, но няма да има нищо - коли, апартаменти, храна, каквато и да било социална организация. Ще бъде първобитен бой с тояги между многомилиардни племена, развъждащи се като хлебарки и изяли всичко, - прехранват се със себеподобните си.

Инfoман
30 Sep, 2015 | 02:43

Ми HAARP ... или да си поиграем на богове...

въздухът отново започна да вибрира
29 Sep, 2015 | 14:22

Това означава много близо до България земетресение в следващите 24 часа.


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.