Факти, Анализи, Коментари
   26 Април 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Samsung създаде прозрачен камион [ВИДЕО]
26 Юни 2015
Големите товарни автомобили на пътя често затрудняват видимостта на другите шофьори, което води често до аварийни ситуации

Корпорацията Samsung създаде прототип на прозрачен камион. Големите товарни автомобили на пътя често затрудняват видимостта на другите шофьори, което води често до аварийни ситуации.

За да стане движението по магистралите и пътищата по-безопасно експертите на Samsung са създали прототипа на "прозрачен" камион.

На автомобила има специална предна камера и огромен LCD телевизор отзад. Всички превозни средства, които се движат зад камиона могат да виждат на екрана това, което се случва пред него.

Нововъвведението се оказало много удобно. Движещите се отзад превозни средства могат безопасно да изпреварят камиона, когато видят на LCD-екрана, че няма коли в насрещното движение. Освен това при проблем с настилката на пътя или друго препятствие шофьорите, вече ще имат предварителна информация за това, с помощта на екрана.


последни в Наука и Техника:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.