Факти, Анализи, Коментари
   16 Април 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Каква ще е визитната картичка на бъдещето
10 Май 2012
Много бизнесмени са натрупали толкова много визитки, че трябва библиотека за съхранението им

Задължително условие за почти всяка бизнес среща, е обмена на визитни картички. Ето защо, много бизнесмени са натрупали толкова много визитки, че трябва библиотека за съхранението им. Освен това, в този огромен брой картички много трудно може да се намери правилната.

За да се реши този проблем е създадено устройство, наречено Halo, което може да се нарече визитна картичка на бъдещето. Halo позволява да не носите много картички у себе си.

Достатъчно е да се докосне Halo до подобно устройство на вашия бизнес партньор и по безжичен път се обменя необходимата информация. Освен това, всеки потребител може да проектира своя собствена оригинална цифрова визитка.

Разбира се, важно условие е голям брой хора да имат такива цифрови картички, иначе смисъла се губи. От друга страна, ролята на необичайна визитка лесно може да изпълнява всеки смартфон. Не може да се спори обаче, че с визитка е много по-стилно.


последни в Наука и Техника:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.