Факти, Анализи, Коментари
   28 Март 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Песков: Ситуацията не е лесна, по-скоро може да се определи като трудна
14 Юни 2022
Русия търси нови начини за взаимодействие с приятелски страни по целия свят
Русия сега е в трудна ситуация, но това я тласка да търси нови начини за взаимодействие с приятелски страни. Това каза прессекретарят на президента на Руската федерация Дмитрий Песков в интервю за ТАСС в навечерието на Санкт Петербургския международен икономически форум (SPIEF), предава ТАСС.

„Ситуацията не е лесна, по-скоро може да се определи като трудна от гледна точка на тази безпрецедентна икономическа война, поради западните санкции, наложени срещу страната. Тази ситуация тласка нас и нашите приятелски страни да погледнем за нови начини на взаимодействие, нови механизми за взаимодействие, нови механизми за финансови разплащания“, допълни още Песков.

„Грубо казано, когато сте инвестирали пари в определена страна и ясно изведнъж сте разбрали, че те могат просто да ви бъдат отнети или ако инвестирате в някакви огромни обекти и разберете, че те също могат да бъдат отнети, тогава вие, естествено, ако сте разумен инвеститор, постепенно започвате да слагате яйцата си в различни кошници“, обясни Песков. Той добави, че „този процес вече е стартиран, той върви по целия свят“.


последни в По света:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.