Факти, Анализи, Коментари
   28 Март 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Тръмп пак се изхвърли: Скоро отваряме страната за бизнес!
24 Март 2020
В момента САЩ са страната, която генерира най-много случаи на заразени за денонощие
Президентът на Съединените щати Доналд Тръмп заяви, че иска да отвори страната отново за бизнес в рамките на седмици, а не месеци. Не можем да позволим лечението да бъде по-лошо от проблема. Ще спасим американските работници бързо, съобщи БНР. Ще спасим нашите американски компании, и малки, и големи. Това беше медицински проблем. Но няма да го превърнем в дълготраен финансов проблем, обяви Тръмп.

Според Тръмп продължаващите затваряния на предприятия могат да доведат до повече смъртни случаи, отколкото пандемията от коронавируса. През следващата седмица завършва 15-дневният период на ограничения, наложени от американското правителство, включително и върху пътуванията, с цел ограничаване на разпространението на коронавируса, припомня Ройтерс.

В момента САЩ са страната, която генерира най-много случаи на заразени за денонощие. За последните 24 часа регистрираните случаи на заразени с коронавирус са 10168 човека, а загиналите са 140. На фона на тази нарастваща тенденция и масово заразяване оптимизмът на Тръмп е доста странен.


последни в По света:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.